Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenGAME StreetMekkaUngdomsskolen EsbjergHovedbiblioteketFølg din tilmeldingAfmeldingSpørgsmål og svarElevinfoForsikringKontakt fritidLedelseAdministrationPedeller og ITMusikstarter 2022beauty camp 2023Undervisere10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2022/2023Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikOptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverFrem 1010 plusSport og kulturklassenKaraktererCOOP CrewUddannelsesvejledningDagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererBlue actioninformation og priserGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVisionVærdier

COOP Crew

Coop Crew er for dig, som har brug for en hjælpende hånd til at finde et fritidsjob. I lærer bl.a. at sætte varer på plads, sidde ved kassen, kundeservice og meget mere. Når du har gennemført forløbet, får du et diplom, som vil gøre det lettere for dig at søge et fritidsjob efterfølgende.

Coop Crew er Esbjerg Ungdomsskolens tilbud til unge, der har brug for hjælp til at finde et fritidsjob.

Det er et træningsforløb, hvor unge, gennem undervisning og praktiske øvelser i en fakta-butik, opnår kompetencer indenfor detail-branchen. Forløbet består af seks træningsmoduler af 4 timers varighed, som gennemføres over seks uger. Hos Esbjerg Ungdomsskolen vil træningen foregå i Fakta, Havborgvej, 6710 Esbjerg V.

Der afvikles to Coop Crew forløb årligt – ét om efteråret og ét om foråret med 16 deltagere på hvert hold. Hos Esbjerg Ungdomsskole vil deltagerne rekrutteres blandt unge i 9. og 10. kl., der af forskellige årsager kan have brug for hjælp til at finde et fritidsjob. Forløbet om efteråret er primært for 10. klasses elever, og forløbet om foråret er primært for 9. klasses elever.

Når de unge har gennemført forløbet, får de et diplom, som de kan bruge til at søge fritidsjob inden for supermarkedskæder eller andre steder. 

Læs mere på

http://coopcrew.dk/

 

 

Coop Crew er et nationalt samarbejde mellem ungdomsskoler, Ungdomsskoleforeningen og Fakta. Projektet er støttet af den A. P. Møllerske Støttefond.

Video om Coop Crew

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Information - Coop CrewSenest opdateret 27.08.2020 09:52 af ukendt

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden