ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2019/2020StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCamp Skovly – Sommer camp 2020COOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserSærligt tilbud til 4. og 5. kl.Om osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2019VærdierPresse - artikler

Knallertkørekort

 

LIGE OM LIDT KOMMER DER ET EKSTRA SOMMERHOLD I ESBJERG !!! HOLD ØJE MED ESBU.DK

 

Se yderligere information Knallert information - genåbning

 

Knallertkørekort med førstehjælp

Vi opretter knallerthold løbende. Du skal være 14½ år, før du kan tilmelde dig undervisningen.

 

Hvis du har problemer med at tilmelde dig et hold - og du, når holdet starter, er fyldt 14½ - så ring til Ungdomsskolen - vores system "driller" lige i øjeblikket.

 

For at tage et knallertkørekort, kræver det et bevis for deltagelse i kurset: Færdselsrelateret førstehjælp for unge knallertkørere. Derfor er dette kursus med i din tilmelding.

  

Ved tilmeldingen til knallertundervisningen, SKAL du være sikker på, at kunne møde op alle gange. Ifølge lovgivningen kommer man IKKE til teori- og køreprøve, hvis der har været forsømmelser uanset grund.

 

Når holdet er fyldt, får du tilsendt et brev og en undervisningsplan til din og dine forældres E-boks.

 

Du betaler ved tilmelding kr. 990, -. Prisen er kr. 500,- for førstehjælpskurset samt kr. 490,- for knallertkurset.

 

BEMÆRK!
 

Når du tilmelder dig er din tilmelding bindende, og såfremt du udebliver eller ikke gennemfører, skal du betale for et nyt hold.

 

Hvis du dumper en teoriprøve eller en køreprøve koster det kr. 220,- for at gå op igen.
 

For at tilmelde dig tryk her


Lovgivning for knallertkørekort

Kørekortet er "et rigtigt kørekort". Det betyder, at lovovertrædelser kan få konsekvenser, hvis du senere ønsker et kørekort til et andet motorkøretøj. Læs mere på http://www.sikkertrafik.dk

 

Udstedelse af knallertkørekortet

Knallertkørekortet udstedes via kommunens borgerservice. Udstedelsen begynder den dag du fylder 15 år. Det kan tage op til 14 dage, før du modtager kørekortet.

 

Hvis du er fyldt 15 år, og har bestået køreprøven, kan du hente et midlertidigt kørekort på Ungdomsskolens kontor.

 

Du skal medbringe et billede til ansøgningen om knallertkørekort, når du starter på holdet. Billedet skal opfylde følgende krav:

  • Være af god kvalitet, holdbart, egnet til indscanning og uden huller, stempler eller andre beskadigelser
  • Være et vellignende portrætbillede i størrelsen 35x45 mm, hvor hovedet måler 30-36 mm i højden
  • Være taget lige forfra og vise ansøgerens ansigt uden hovedbeklædning og det øverste af skuldrene (det kan dog tillades, at De bærer hovedbeklædning, såfremt De af religiøse grunde fremsætter begæring herom)
  • Ansigtet skal være jævnt belyst
  • Begge øjne skal være helt synlige, og blikket skal være rettet mod kameraet
  • Munden skal være lukket
  • Briller må ikke være tonede og skal være uden reflekser
  • Baggrunden skal være lys og uden skygger og andre motiver 

Genbestilling

Skulle dit knallertkørekort blive væk for dig, kan du få et nyt ved at henvende dig til Borgerservice.

 

Lidt om unge og ulovlige knallerter

Vi har fået dette link fra erstatningsadvokat Berit Møller Lenschow. Det handler om en advarsel til de unge mod at køre på ulovlige knallerter - og om at køre uden lovpligtig forsikring.

https://erstatningsretten.dk/blog/en-ulovlig-knallert-kan-koste-dig-dyrt/

 Senest opdateret 02.07.2020 08:18 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden