Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenGAME StreetMekkaUngdomsskolen EsbjergHovedbiblioteketFølg din tilmeldingAfmeldingSpørgsmål og svarElevinfoForsikringKontakt fritidLedelseAdministrationPedeller og ITMusikstarter 2022beauty camp 2023Undervisere10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2022/2023Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikOptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverFrem 1010 plusSport og kulturklassenKaraktererCOOP CrewUddannelsesvejledningDagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererBlue actioninformation og priserGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVisionVærdier

Studiemiljø

I Flex10 fokuseres der på faglighed og tryghed i små klasser på maks. 15. personer, så vi har tid til fokus på den enkelte elev. I klasserne er der dobbeltlærerfunktion.

Vi tilbyder en 10. klasse, hvor der satses på både faglige og personlig opkvalificering. Der er mulighed for at komme i individuelt tilrettelagt praktikforløb.

I løbet af skoleåret tager vi på mange ture ud af huset.

 

Der tilbydes undervisning i dansk, matematik og engelsk, med mulighed for at afslutte med FP9 eller FP10 i pågældende fag. Desuden tilbydes:

  • Undervisning på mindre hold
  • Kontaktlærerordning og tæt samarbejde med hjemmet
  • En række af forskellige emnefag og valgfag
  • En veksling mellem teori og praktisk undervisning
  • Brobygning samt individuelle praktikker
  • Virksomhedsbesøg
  • Forskellige ture ud af huset

I tæt samarbejde med forældrene ydes en ekstra indsats i forhold til at forhindre misbrug af alkohol og euforiserende stoffer, i forhold til de elever, hvor dette skønnes relevant.

På Esbjerg Ungdomsskole arbejder vi ud fra en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til vores elever. Vi vægter den gode relation højt, og vores mål er altid at sikre den størst mulige progression i elevernes trivsel og læring. Vi har fokus på uddannelsesparathed, både på det personlige, sociale og faglige plan, ligesom vi arbejder målrettet på en god overgang til ungdomsuddannelserne.

Vi er bl.a. inspireret af metoderne fra det socialpædagogiske system KRAP (kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende pædagogik), både når det gælder vores konkrete arbejde med eleverne og vores arbejde i vores professionelle læringsfællesskaber.Senest opdateret 10.01.2020 08:32 af ukendt

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden