Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedelsenLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artikler

Udvidet Modtagerklasse

 

Udvidet modtagerklasse er et undervisningstilbud til sent ankomne unge i alderen 14-18 år, der enten har gået i modtageklasse eller endnu ikke har modtaget undervisning i en dansk skole.

 

Modtagerklassen tilbyder dagsundervisning i et unge– og undervisningsmiljø, hvor undervisningen både foregår i klasselokalet og praksisnært, og via mange fagdage ude af huset. Vi har et tæt samarbejde med de resterende tilbud på Esbjerg Ungdomsskole, og der vil være gode muligheder for at kunne følge et eller flere fag i et af skolens 10. klassestilbud - når den unge er parat. 

 

Den unge modtager undervisning i en lang række fag, men med fokus på dansk.

 

Vi er meget opmærksomme på, at vi er det første uddannelsestilbud, de unge møder i Danmark, og har derfor stort fokus på, at de får en tryg opstart på deres uddannelsesforløb her.

 

Vi arbejder på at skabe gode relationer blandt de unge, der alle kommer med hver deres historie. Samtidig anerkender vi også, at vores rolle er at være troværdige voksne, der er meget opmærksomme på de unges signaler og trivsel. Vi er forberedte på, at unge i denne aldersgruppe og med deres baggrund kan miste håbet og troen på egne evner og arbejder hele tiden på at styrke elevernes selvværd.

 

Vi arbejder på små hold med stærke lærerressourcer, der har mange års erfaring i at modtage denne målgruppe.

Det er muligt at gå i Udvidet Modtagerklasse i maksimalt 2 år, og målet er, at eleverne hurtigst muligt kan komme i videre i uddannelsessystemet eller i beskæftigelse.

 Senest opdateret 19.03.2020 06:25 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden