Gå til sideindhold

Udvidet Modtagerklasse

Udvidet modtagerklasse er et undervisningstilbud til sent ankomne unge i alderen 14-18 år, der enten har gået i modtageklasse eller endnu ikke har modtaget undervisning i en dansk skole.

 

Modtagerklassen tilbyder dagsundervisning i et unge– og undervisningsmiljø, hvor undervisningen både foregår i klasselokalet og praksisnært, og via mange fagdage ude af huset. Vi har et tæt samarbejde med de resterende tilbud på Esbjerg Ungdomsskole, og der vil være gode muligheder for at kunne følge et eller flere fag i et af skolens 10. klassestilbud - når den unge er parat. 

 

Den unge modtager undervisning i en lang række fag, men med fokus på dansk.

 

Vi er meget opmærksomme på, at vi er det første uddannelsestilbud, de unge møder i Danmark, og har derfor stort fokus på, at de får en tryg opstart på deres uddannelsesforløb her.

 

Vi arbejder på at skabe gode relationer blandt de unge, der alle kommer med hver deres historie. Samtidig anerkender vi også, at vores rolle er at være troværdige voksne, der er meget opmærksomme på de unges signaler og trivsel. Vi er forberedte på, at unge i denne aldersgruppe og med deres baggrund kan miste håbet og troen på egne evner og arbejder hele tiden på at styrke elevernes selvværd.

 

Vi arbejder på små hold med stærke lærerressourcer, der har mange års erfaring i at modtage denne målgruppe.

 Senest opdateret 22.03.2023 15:23 af MOLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden