Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenAlf Petersens atelierFotoværkstedet, HavnenGAME StreetMekkaYogaHusetUngdomsskolen EsbjergBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2020/2021Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikInformationsdageRetur til Studie 10OptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekterCOOP CREWEsbjerg BrandkadetterGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 21/22SamtykkeerklæringwebmasterKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artikler

Sejlads i særligt beskyttede farvande

Kompetence til sejlads i særlig beskyttet farvand

 

Endagssikkerhedskurset giver kompetence til sejlads for kano i særligt beskyttede farvande i perioden 1. maj til 31. oktober og med en vandtemperatur på min. 10 grader.

Børn og Kultur, Esbjerg Kommune har udarbejdet en beskrivelse for hvert enkelt af disse særligt beskyttede farvande med bl.a. kort, mulige risici eller gode råd.

Holme Å

Varde Å - vest

Varde Å - øst

Karlsgårde Sø

Alslev Å

Sneum Å

Bramming – Holsted Å

Ribe Å

Gels Å

Andst Å og Kongeåen

 

Esbjerg Kommunes regler for sejlads i søer og åer.

Ved sejlads på vandløb skal sejladsbestemmelserne overholdes. Sejladsbestemmelserne er fastlagt af den enkelte vandløbsmyndighed af hensyn til beskyttelse af vandløbenes tilstand, herunder de fysiske forhold og plante- og dyreliv. Bestemmelserne indeholder regler for sejladsstrækninger og sejladsperioder.

 

Esbjerg Kommunes regler for sejlads i søer og åer.

 Senest opdateret 25.05.2020 07:43 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden