Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenGAME StreetMekkaUngdomsskolen EsbjergHovedbiblioteketFølg din tilmeldingAfmeldingSpørgsmål og svarElevinfoForsikringKontakt fritidLedelseAdministrationPedeller og ITMusikstarter 2022beauty camp 2023Undervisere10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2022/2023Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikOptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverFrem 1010 plusSport og kulturklassenKaraktererCOOP CrewUddannelsesvejledningDagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererBlue actioninformation og priserGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVisionVærdier

Sejlads i særligt beskyttede farvande

Kompetence til sejlads i særlig beskyttet farvand

 

Endagssikkerhedskurset giver kompetence til sejlads for kano i særligt beskyttede farvande i perioden 1. maj til 31. oktober og med en vandtemperatur på min. 10 grader.

Børn og Kultur, Esbjerg Kommune har udarbejdet en beskrivelse for hvert enkelt af disse særligt beskyttede farvande med bl.a. kort, mulige risici eller gode råd.

Holme Å

Varde Å - vest

Varde Å - øst

Karlsgårde Sø

Alslev Å

Sneum Å

Bramming – Holsted Å

Ribe Å

Gels Å

Andst Å og Kongeåen

 

Esbjerg Kommunes regler for sejlads i søer og åer.

Ved sejlads på vandløb skal sejladsbestemmelserne overholdes. Sejladsbestemmelserne er fastlagt af den enkelte vandløbsmyndighed af hensyn til beskyttelse af vandløbenes tilstand, herunder de fysiske forhold og plante- og dyreliv. Bestemmelserne indeholder regler for sejladsstrækninger og sejladsperioder.

 

Esbjerg Kommunes regler for sejlads i søer og åer.

 Senest opdateret 25.05.2020 07:43 af ukendt

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden