Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artikler

Sejlads i særligt beskyttede farvande

 
Kano med stående passager

Kompetence til sejlads i særlig beskyttet farvand

 

Endagssikkerhedskurset giver kompetence til sejlads for kano i særligt beskyttede farvande i perioden 1. maj til 31. oktober og med en vandtemperatur på min. 10 grader.

Børn og Kultur, Esbjerg Kommune har udarbejdet en beskrivelse for hvert enkelt af disse særligt beskyttede farvande med bl.a. kort, mulige risici eller gode råd.

Holme Å

Varde Å - vest

Varde Å - øst

Karlsgårde Sø

Alslev Å

Sneum Å

Bramming – Holsted Å

Ribe Å

Gels Å

Andst Å og Kongeåen

 

Esbjerg Kommunes regler for sejlads i søer og åer.

Ved sejlads på vandløb skal sejladsbestemmelserne overholdes. Sejladsbestemmelserne er fastlagt af den enkelte vandløbsmyndighed af hensyn til beskyttelse af vandløbenes tilstand, herunder de fysiske forhold og plante- og dyreliv. Bestemmelserne indeholder regler for sejladsstrækninger og sejladsperioder.

 

Esbjerg Kommunes regler for sejlads i søer og åer.

 Senest opdateret 25.05.2020 07:43 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden