Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenGAME StreetMekkaUngdomsskolen EsbjergHovedbiblioteketFølg din tilmeldingAfmeldingSpørgsmål og svarElevinfoForsikringKontakt fritidLedelseAdministrationPedeller og ITMusikstarter 2022beauty camp 2023Undervisere10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2022/2023Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikOptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverFrem 1010 plusSport og kulturklassenKaraktererCOOP CrewUddannelsesvejledningDagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererBlue actioninformation og priserGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVisionVærdier

Passageransvarsforsikring

Når I foretager erhvervssejlads, dvs. når I sejler med børn, unge og voksne, er det et krav fra Søfartsstyrelsen, at der er tegnes en passageransvarsforsikring. Kravet trådte i kraft pr. 1. april 2013. Dvs. en fritids- og ulykkesforsikring ikke er dækkende.

I Børn & Kultur, Esbjerg Kommune er der tegnet en passageransvarsforsikrings aftale for sejlads med de kanoer og kajakker, der er registeret hos Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er du i tvivl om jeres kanoer og kajakker er registeret i forbindelse med passageransvarsforsikringen, så tjek hos Tina Stochholm Tjørnelund Tellund.

OBS

DER ER EGENTALING FOR SEJLADS PR. DELTAGER FOR SKOLER/INSTITUTIONER! ER DU I TVIVL OM PRISEN, SÅ KONTAKT Tina Stochholm Tjørnelund Tellund.

 

Ved sejlads skal du gøre følgende: Al sejlads skal registreres i deklarationsopgørelsen.

På opgørelsen skal I anføre:

1.    Datoen for, hvornår I har sejlet

2.    Institutionens navn

3.    Antal dage I har været afsted

4.    Antal personer der har været på vandet

Det vil sige kun de grå felter skal udfyldes. Opgørelsen skal sendes til Tina Stochholm Tjørnelund Tellund

i Politik & Personale.

OBS: Hvis I har lejet Novrupskolens kanoer sørger Nikko Derbyshire, Novrup Skole, for at indberette jeres opgørelse.

Søfartsstyrelsens informationsbrev til skoler, efterskoler m.v. af 2. august 2013.

 

Notat om passageransvarsforsikring ved sejlads for skoler, institutioner m.v.

 Senest opdateret 25.05.2020 07:41 af ukendt

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden