Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artikler

Passageransvarsforsikring

 
2 kanoer i vandet

Når I foretager erhvervssejlads, dvs. når I sejler med børn, unge og voksne, er det et krav fra Søfartsstyrelsen, at der er tegnes en passageransvarsforsikring. Kravet trådte i kraft pr. 1. april 2013. Dvs. en fritids- og ulykkesforsikring ikke er dækkende.

I Børn & Kultur, Esbjerg Kommune er der tegnet en passageransvarsforsikrings aftale for sejlads med de kanoer og kajakker, der er registeret hos Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er du i tvivl om jeres kanoer og kajakker er registeret i forbindelse med passageransvarsforsikringen, så tjek hos Tina Stochholm Tjørnelund Tellund.

OBS

DER ER EGENTALING FOR SEJLADS PR. DELTAGER FOR SKOLER/INSTITUTIONER! ER DU I TVIVL OM PRISEN, SÅ KONTAKT Tina Stochholm Tjørnelund Tellund.

 

Ved sejlads skal du gøre følgende: Al sejlads skal registreres i deklarationsopgørelsen.

På opgørelsen skal I anføre:

1.    Datoen for, hvornår I har sejlet

2.    Institutionens navn

3.    Antal dage I har været afsted

4.    Antal personer der har været på vandet

Det vil sige kun de grå felter skal udfyldes. Opgørelsen skal sendes til Tina Stochholm Tjørnelund Tellund

i Politik & Personale.

OBS: Hvis I har lejet Novrupskolens kanoer sørger Nikko Derbyshire, Novrup Skole, for at indberette jeres opgørelse.

Søfartsstyrelsens informationsbrev til skoler, efterskoler m.v. af 2. august 2013.

 

Notat om passageransvarsforsikring ved sejlads for skoler, institutioner m.v.

 Senest opdateret 25.05.2020 07:41 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden