Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenAlf Petersens atelierFotoværkstedet, HavnenGAME StreetMekkaYogaHusetUngdomsskolen EsbjergBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om UngdomsskolenMusikstarter 202110. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2021/2022Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikInformationsdageRetur til Studie 10OptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekterCOOP CREWEsbjerg BrandkadetterGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 21/22SamtykkeerklæringwebmasterKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021Værdier

FAQ

Her på siden finder du ungdomsskolens FAQ. En FAQ er en række svar på spørgsmål, vi ofte modtager i forbindelse med tilmelding til hold, information om enkelte hold og om Ungdomsskolen generelt.

 

Nedenunder finder du nogle typiske spørgsmål - og svar:

 • Hvornår kan jeg se alle ungdomsskolens hold?
  Som hovedregel kommer alle holdene på hjemmesiden i starten af juni - men kommer der ekstra hold eller nyheder kommer de på løbende. Knallerthold kommer på løbende.

 

 • Hvornår begynder holdene?
  Hvis der ikke står andet under holdet, begynder holdet i uge 39 og slutter til vinterferien. På flere hold kan man dog godt tilmelde sig løbende.

 

 • Hvem kan gå i Ungdomsskolen, og hvor gammel skal man være? 
  7. klasse til og med 24 år, hvis du går i skoler eller er under uddannelse i Esbjerg kommune.

 

 • Hvad koster det at gå i ungdomsskolen? 
  Undervisningen er som udgangspunkt gratis. Dog skal du betale for at følge særlige hold som fx nogle actionhold, knallertundervisning, ture og rejser og hvis der er store materialeudgifter på det hold, du vælger. Du finder oplysninger om, hvad det koster i beskrivelsen af holdet i holdoversigten.

 

 • Nu har jeg tilmeldt mig - hvornår hører jeg noget fra jer? 
  I starten af september får du og dine forældre et brev i jeres e-boks om, hvilke hold du er optaget på, samt information om tid og sted. Skulle der ikke være tilmeldinger nok til dit hold, får du også det at vide. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at ringe til den afdeling i Ungdomsskolen, som udbyder det hold, du har tilmeldt dig. Du kan se alle telefon-numre under kontakt.

 

 • Hvilke hold kan jeg tilmelde mig - og må jeg gå på flere hold?
  Du kan sagtens tilmelde dig hold, der ikke ligger i dit lokalområde. Der er heller ingen begrænsninger på, hvor mange hold du kan vælge at gå til. Men det er vigtigt, at du har tid til det hele. Vi forventer, at du møder op - hver gang og til tiden.

 

 • Jeg bor i Ribe, kan jeg tilmelde mig et hold i Esbjerg? 
  Ja, du kan tilmelde dig alle de hold som Ungdomsskolen tilbyder.

 

 • Kan jeg tilmelde mig et hold, der er startet? 
  Ja, hvis holdet stadig er aktivt på vores hjemmeside, betyder det, at det stadig er muligt at tilmelde sig holdet. 

 

 • Det hold, jeg gerne vil gå på, er fyldt - kan jeg komme på venteliste? 
  Vi opretter ventelister til de hold, der er fyldt op. Du er velkommen til at tilmelde dig ventelisten. 

 

 • Hvordan får jeg svar på andre spørgsmål? 
  Du er altid velkommen til at kontakte os - vores tlf.nr. er 7616 6260.  


Senest opdateret 05.11.2019 09:57 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden