Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiSærligt tilbud til 4. og 5. kl.Om osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2019VærdierPresse - artikler

Psykologi & Samfund

....HUSK - undervisningen på holdene i Ungdomsskolen er som udgangspunkt gratis. Hvis der er betaling på et hold, er det tydeligt markeret på holdet....
 

Arkæologi og fortidsminder
Vær med til at lede efter mærkelige, mystiske genstande – ekko’er fra en for længst svunden tid. I Danmark er det lovligt at søge med metaldetektor på de fleste arealer. Vi undersøger med metal detektorer, hvad den danske jord gemmer på.
Tidsrum
Lø. 09:00-16:00
Start
26.09.2020
Slut
26.09.2020
Uv. gange
1
U.V.-sted
SeminarieHuset, Ribe
Åbent for tilmelding
Elevrådskursus 2020
Kursus for elevrødderne på Esbjerg Kommunes folkeskoler. Kurset er kun for elevrødder fra 7.-10. klasse. Undervisningssted er Hovedbiblioteket Esbjerg, Storm P salen.
Tidsrum
Ma. 09:00-14:00, ti. 09:00-14:00
Start
05.10.2020
Slut
06.10.2020
Uv. gange
2
U.V.-sted
Hovedbiblioteket
Lukket for tilmelding
Hjælp, jeg flytter hjemmefra - Ungdomsskolen, Esbjerg
Dette hold er til dig, der har lyst til at vide alt det, man skal kunne, når man får sin egen lejlighed og selv skal stå for det praktiske og økonomiske. Du tilmelder dig de kursusgange, du er interesseret i. Hver kursusgang varer 2 timer. Medbring gerne computer og telefon. Så er du på vej til at flytte hjemmefra, måske lige er flyttet eller er i tvivl om hvordan økonomien hænger sammen, så er dette hold for dig.
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole


Senest opdateret 12.08.2020 07:04 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden