Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenGAME StreetMekkaUngdomsskolen EsbjergAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElevinfoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om UngdomsskolenMusikstarter 202110. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2021/2022Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikåbent hus 2022Retur til Studie 10OptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverFrem 1010 plusSport og kulturklassenKaraktererCOOP CrewUddannelsesvejledningDagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekterCOOP CREWEsbjerg BrandkadetterGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 21/22SamtykkeerklæringwebmasterKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2022Værdier

Orientering om nedlukning af Esbjerg Ungdomsskoles fritidstilbud

Information vedr opstart efter restriktioner.

 

I Ungdomsskolen har vi, som tidligere udmeldt, valgt at holde fritidsundervisningen lukket siden den 15. december grundet restriktioner i grundskolen, hvor eleverne skal blive i faste grupper/stamklasser. Vi har vurderet, at det ville være ufornuftigt at blande elever i fritid, da de kommer fra mange forskellige skoler. 

 

Hvis restriktionerne ikke strammes yderligere efter den 31. januar, vil vi forberede os på at åbne op for alle hold igen fra og med den 7. februar.

Det vil sige, at vi starter op ugen lige op til vinterferien, så vi lige når at møde ind og finde tilbage til holdet/rytmen/undervisningen igen. Så er der vinterferie en uge, og derefter drømmer vi om, at vi kan afvikle resten af sæsonen uden flere nedlukninger. 

 

Skulle det ske, at smittetallene stiger yderligere og restriktionerne strammes væsentligt efter den 31. januar, så vurderer vi situationen igen. 

 

Undervisningen har dermed været aflyst i alt 6 gange. 

Vi forlænger derfor automatisk alle hold 6 uger.

Der kan være hold, som har anderledes sæson, og der vil derfor gælde anderledes vilkår for afvikling af disse. 

 

Du vil få en SMS på dagen for opstart af dit hold, så du kan være sikker på, at du skal møde ind. 

 

Bemærk vores information både på mail og SMS i forhold til covid19 info er standardiseret, så hvis du er i tvivl, må du endelig kontakte os enten på mail

ungdomsskolen@esbjerg.dk

eller telefon: 76 16 62 60. 

 

Med venlig hilsen

 

Heidi Merethe Kallesøe Møller

 

Pædagogisk leder, Fritidsafdelingen - Esbjerg Ungdomsskole Senest opdateret 26.01.2022 11:15 af MOLA

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden