Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedelsenLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artikler

Studiemiljø

 
Landskab omkring skolen

På Novrupskolen kombineres undervisning i dansk og matematik med en specialpædagogisk indsats.

 

Skoletilbuddet er ikke prøveforberedende. Eleverne får et individuelt tilpasset undervisningsforløb, der er tilbud om relevant fritidsundervisning, samt deltagelse i faste årlige aktiviteter og traditioner.

 

Skolen har mulighed for at sende de unge i praktik eller fritidsarbejdes, hvis det skønnes, at de er parate til det.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktiske aktiviteter.

 

Der er stort fokus på livsduelighed, det betyder bl.a. undervisning i hygiejne, madlavning, rengøring, vedligehold og sociale kompetencer.

 

Skolen ligger på landet og har gode udearealer og værkstedsfaciliteter. Der testes løbende for brug af euforiserende stoffer, da skolen ikke er et behandlingstilbud og ikke harmonerer med misbrug af rusmidler.

Hver elev er tilknyttet en fast kontaktperson.

 

Novrupskolen har en række samarbejdspartnere, herunder familierådgivere og psykologer. Der afholdes opfølgende møder med rådgiver tre måneder efter skolestart, og herefter hvert halve år, eller oftere, hvis det er nødvendigt.

Der er tæt opfølgning på den enkelte elev og dennes sociale situation.

 
GoCartbane
Kanotur
Sælsafari


Senest opdateret 27.05.2020 08:30 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden