Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenGAME StreetMekkaUngdomsskolen EsbjergHovedbiblioteketFølg din tilmeldingAfmeldingSpørgsmål og svarElevinfoForsikringKontakt fritidLedelseAdministrationPedeller og ITMusikstarter 2022beauty camp 2023Undervisere10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2022/2023Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikOptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverFrem 1010 plusSport og kulturklassenKaraktererCOOP CrewUddannelsesvejledningDagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererBlue actioninformation og priserGrejbankenUde med UngdomsskolenInformation vedr. sejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenKontaktLedelsenAdministrationPedellerLedige stillingerFremtidens folkeskoleLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramLedelseTeknisk-administrativTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningPresse - artiklerUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVisionVærdier

Udarbejdelse af sikkerhedsinstruks

Sikkerhedsinstruks og Esbjerg Kommunes minimumskrav til udarbejdelse af sikkerhedsinstruks.

Som følge af Søfartsstyrelsens sejladsregler skal der udfyldes en sikkerhedsinstruks. Vær opmærksom på at al sejlads i mindre fartøjer med børn, unge og voksne fra skoler, institutioner, væresteder og naturskoler m.m. er erhvervsmæssig sejlads.

♦ Det er den enkelte institution/skole, der har ansvaret for udarbejdelsen af sikkerhedsinstruksen

♦ Børn & Kultur, Esbjerg Kommune har udarbejdet minimumskrav til sikkerhedsinstruksen

 


Sådan gør du:

1. Vær bekendt med retningslinjerne for udarbejdelse af sikkerhedsinstruks på Søfartsstyrelsens hjemmeside

2. Vær bekendt med Esbjerg Kommunes minimumskrav til udarbejdelse af sikkerhedsinstruks

3. Indhent information om det farvand I skal sejle i og indhent information om aktuelle vejrforhold

4. Udarbejd sikkerhedsinstruksen og udskriv den til eget eget brug

5. Forelæg sikkerhedsinstruksen for din nærmeste leder

6. Medbring en deltagerliste. En kopi af deltager listen skal forefindes let tilgængelig på land under sejladsen (se punkt 10 i sikkerhedsinstruksen)

7. Informer deltagere og passagerere om sikkerhedsinstruksens punkter inden afgang (se punkt 11 i sikkerhedsinstruksen)

 

På Søfartstyrelsens hjemmeside begrundes sikkerhedsinstruksen med...

For at sejle sikkert, skal det ske inden for rammerne af "godt sømandsskab," Alle skal tage et ansvar og bruge deres sunde fornuft. 

 

Fremover skal alle, der arrangerer og står for sikkerheden i forbindelse med erhvervsmæssig passagersejlads, udarbejde en sikkerhedsplan. 

 

Denne plan kalder vi for en sikkerhedsinstruks. Instruksen skal hjælpe arrangøren med at oversætte "godt sømandsskab" til gode, sikre løsninger for en sejlads eller aktivitet.

 

Samtidig skal sikkerhedsinstruksen give deltagere og passagerer overblik over, hvordan arrangøren arbejder med sikkerheden. Instruksen skal altid være tilgængelig for deltagere og passagerere.

 

Sikkerhedsinstruksen skal forklare, hvad du som arrangør og ansvarlig for sikkerheden har gjort for at gøre sejladsen eller aktiviteten til søs sikker.Senest opdateret 14.05.2020 07:54 af ukendt

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden