FritidsundervisningFind HoldFind hold i BrammingBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold i EsbjergBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold i RibeBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold på kategoriBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenComosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenAlf Petersens atelierFotoværkstedet, HavnenGAME StreetMekkaYogaHusetUngdomsskolen EsbjergPraktisk InfoAfmelding af holdBrochure downloadFAQ: spørgsmål og svarFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenBlanketterLærerIntraKalenderInfo for undervisere 17/18ForsikringerElev infoLedige stillingerKontaktLedelseAdministrationServicemedarbejderOm osBestyrelsenVedtægterInternationale projekter2007 - Cheboksary2008 - European Week2009 - Out of the boxTjernobyl august 2010Ledige stillingerLov om UngdomsskolerVision 2016VærdierUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerOrganisationsdiagram10. KlasseEUD 10Flex10 - 10. klasseMålgruppeoversigtP-KlassenMålgruppeoversigtStudie 10Skoleåret 2017SkolelivFag og timetelEUD 10Brug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksUddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikKontaktNyhederPersonaleDagundervisningFind Klasse8. - 9. klasseHeltidsundervisning - De små holNovrupskolenPraktisk InfoUU vejledningKarakterer m.mFor personaleKontakt
FAQ (frequently asked questions) Typiske spørgsmål.
Her på siden finder du ungdomsskolens FAQ. En FAQ er en række svar på spørgsmål, vi ofte modtager i forbindelse med tilmelding til hold, information om enkelte hold og om Ungdomsskolen generelt.
 
Tilmeld dig ved at bruge din brugerprofil. Når du har fundet det hold, du gerne vil tilmelde dig, så skal du logge på med din brugerprofil. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller password, skal du kontakte Ungdomsskole. Så nulstiller vi din profil: 
 •  Esbjerg Ungdomsskolen 7616 6260
Hvis du ikke har en brugerprofil, skal du oprette en brugerprofil. Det gør du ved at klikke på boksen "LOGIN/SØG", der "hænger" i venstre hjørne af skærmbilledet.
I din brugerprofil kan du se alle de hold, du er tilmeldt.
Nedenunder finder du nogle typiske spørgsmål - og svar:
 • Hvornår kan jeg se alle ungdomsskolens hold?
  Holdtilmeldingen for efteråret 2013 åbner den 12. august.
 
 • Hvornår begynder holdene?
  Hvis der ikke står andet under holdet, begynder holdet i uge 43 og slutter til påske. På flere hold kan man dog godt tilmelde sig løbende.
 
 • Hvem kan gå i Ungdomsskolen, og hvor gammel skal man være? 
  7. klasse til og med 24 år, hvis du er under uddannelse i Esbjerg kommune.
 
 • Hvad koster det at gå i ungdomsskolen? 
  Undervisningen er som udgangspunkt gratis. Dog skal du betale for at følge særlige hold som fx nogle actionhold, knallertundervisning, ture og rejser og hvis der er store materialeudgifter på det hold, du vælger. Du finder oplysninger om, hvad det koster i beskrivelsen af holdet i holdoversigten.
 
 • Nu har jeg tilmeldt mig - hvornår hører jeg noget fra jer? 
  I starten af oktober får du et brev om, hvilke hold du er optaget på, samt information om tid og sted. Skulle der ikke være tilmeldinger nok til dit hold, får du også det at vide. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at ringe til den afdeling i Ungdomsskolen, som udbyder det hold, du har tilmeldt dig. Du kan se alle telefon-numre under kontakt.
 
 • Hvilke hold kan jeg tilmelde mig - og må jeg gå på flere hold?
  Du kan sagtens tilmelde dig hold, der ikke ligger i dit lokalområde. Der er heller ingen begrænsninger på, hvor mange hold du kan vælge at gå til. Men det er vigtigt, at du har tid til det hele. Vi forventer, at du møder op - hver gang og til tiden.
 
 • Jeg bor i Ribe, kan jeg tilmelde mig et hold i Esbjerg? 
  Ja, du kan tilmelde dig alle de hold som Ungdomsskolen tilbyder.
 
 • Kan jeg tilmelde mig et hold, der er startet? 
  Ja, hvis holdet stadig er aktivt på vores hjemmeside, betyder det, at det stadig er muligt at tilmelde sig holdet. 
 
 • Det hold, jeg gerne vil gå på, er fyldt - kan jeg komme på venteliste? 
  Vi opretter ventelister til de hold, der er fyldt op. Du er velkommen til at tilmelde dig ventelisten. 
 
 • Hvordan får jeg svar på andre spørgsmål? 
  Du er altid velkommen til at kontakte os.  


Senest opdateret 15.06.2017 15:44 af SH