Vejledning
 
Som elev i 10. klasse skal du udarbejde en uddannelsesplan i samarbejde med din vejleder og Studie 10, og du modtager vejledning og orientering om uddannelses- og erhvervsmuligheder. 
 
Vejledningen på Studie 10 foregår bl.a. i undervisningstiden eller efter aftale med vejlederen, der har træffetid på skolen. Du kan også selv opsøge vejlederen i skoletiden, hvis du har behov for det, ligesom du og dine forældre kan kontakte SSP Forebyggelse og Vejledning, som står til rådighed for alle 15-24 årige, der ønsker vejledning.
 
 
 
Vurdering af uddannelsesparathed
Når du skal søge om optagelse på en ungdomsuddannelse, skal din uddannelsesvejleder vurdere, om du er uddannelsesparat til den ønskede uddannelse. På Studie 10 foretages vurderingen i samarbejde med din kontaktlærer.
 
 
eVejledning
 
eVejledning er et tilbud til alle, der har brug for vejledning om uddannelse og job. eVejledning har åbent dag, aften og weekend. eVejledning kan svare på spørgsmål om ungdomsuddannelse, videregående uddannelse samt efter- og videreuddannelse. eVejledning kan også hjælpe dig med at få overblik og idéer til uddannelsesvalg. Du kan frit vælge, om du vil kontakte eVejledning på mail, chat, sms eller telefon. Se mere på www.e-vejledning.dk


Senest opdateret 06.11.2019 14:45 af SH

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden