Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiSærligt tilbud til 4. og 5. kl.Om osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2019VærdierPresse - artikler

Esbjerg Akademiet 2020

12 dages gratis ophold på Esbjerg Akademiet 2020!

Går du i 7. klasse og trænger du til et boost i dansk og matematik? Har du lyst til at få en oplevelse for livet?
 
Esbjerg Akademiet 2020
Gruppe billede.
12 dages gratis ophold på Esbjerg Akademiet 2020! Går du i 7. klasse og trænger du til et boost i dansk og matematik? Har du lyst til at få en oplevelse for livet?
Fakta
#2.490
Aldersgruppe
7. kl.-7. kl.
Maks. elever
34
Tilmelding fra
30.10.2019
Tilmelding til
31.01.2020
Venteliste til
31.01.2020
Tilmeldingsstatus
Lukket for tilmelding
Undervisere
- Nikolaj Spangsberg Derbyshire
- Keld Anton Nielsen
- Anette Rosendahl Thyssen
- Simon Wittrup Struck Christensen
- Alisan Ciftci
- Helle Andersen
- Jonatan Hollesen Petersen
- Gro Mertner Vind
- Jacob Ladefoged
- Hanne Marianne Hansen Øhle Skelmose
- Line Malene Skovfred Lüthje
Placering
Sønderho Feriekoloni
placeholder placeholder
Landevejen 69
6720 Fanø
 
2 smilende drenge - Esbjerg Akademi

Har du lyst til at få en oplevelse for livet?

Så er Esbjerg Akademiet helt sikkert noget for dig! Her får du nemlig chancen for at blive bedre til dansk og matematik, samtidig med at du møder en masse andre unge. Vi tør godt love dig, at du får ny viden, nye venner og oplevelser for livet på Esbjerg Akademiet!

 

Esbjerg Akademiet er et 12 dages læringsforløb, hvor der sættes turbo på skrivning, læsning og matematik. Men Akademiet er meget mere end en almindelig skole. Der er nemlig også fokus på at udvikle sig personligt og socialt – alt efter hvad du har lyst til at arbejde med.

 

Esbjerg Akademiet foregår på Sønderho Feriekoloni på Fanø, hvor du vil bo i 12 dage sammen med 33 andre drenge og piger fra 7. klasse i Esbjerg Kommune.

 

 
Esbjerg Akademi to drenge der leger

Vigtige datoer

16. januar 2020: Informationsmøde for elever og forældre om Esbjerg Akademiet på Esbjerg Hovedbibliotek.

Tilmelding her for drenge: https://esbu.dk/?open=2605

Tilmelding har for piger: https://esbu.dk/?open=2604

 

31. januar 2020: Tilmeldingsfrist for at komme med på Esbjerg Akademiet

 

26. februar 2020: Obligatorisk forældremøde

 

5. marts – 6. marts 2020: Obligatorisk IntroCamp for eleverne på Fanø

23. marts – 3. april 2020: Esbjerg Akademi på Fanø

2. april 2020: Forældreworkshop

 

Når Esbjerg Akademiet på Fanø slutter den 3. april er forløbet ikke slut endnu. Herefter starter der nemlig et efterforløb op, hvor elevernes nye læring fra Akademiet skal fastholdes og udvikles, så de kan nå deres mål og drømme.

 

 

Forløb tilpasset dig

På Esbjerg Akademiet bliver undervisningen i skrivning, læsning og matematik skræddersyet til dig, så læring og krav hele tiden tilpasses dig.

 

Du lærer samtidig dig selv og dine styrker bedre at kende, så du får et bedre selvværd og bliver klogere på, hvordan du når dine mål.

 

Du får frihed til at lære i dit eget tempo og på dine egne præmisser. Man slipper for at sidde stille og kigge på en tavle hele tiden.

 

Undervisningen er planlagt efter din måde at lære på, og vi lover, at der også er masser af muligheder for fysisk aktivitet, og at vi bruger moderne undervisningsmetoder, som vil få undervisningen til at føles på en helt anden måde end den, du er vant til.

 

Esbjerg Akademiet er blevet til i et samarbejde med LøkkeFonden, og det er støttet af Lauritzen Fonden.

 
Esbjerg Akademi rundkreds

Fokus på gode vaner

Esbjerg Akademiet indeholder intensive læringsforløb i skrivning, læsning og matematik. Forløbet er bygget op med faste strukturer omkring undervisning, aktiviteter, spisning osv.

 

Du vil igennem Akademiet få større forståelse af dit energiniveau, god kropsbevidsthed, søvn, kost osv. – i det hele taget gode vaner som du kan fortsætte med at følge i din dagligdag, efter campen er afsluttet.

 

En typisk dag på Esbjerg Akademiet kan se sådan ud:

  • Undervisning, hvor du arbejder med dine egne mål
  • Leg, spil og sport, som styrker evnen til at lære
  • Aktiviteter som udvikler de syv karaktertræk
  • Faste rutiner ved måltider og sengetid
  • Tid til at være sammen med de nye venner
 

Vil du vide mere?

For yderligere oplysninger, kontakt:

 

Kim Kristensen 

kimkr@esbjergkommune.dk

tlf: 2399 5666

 

 

 
Drenge Akademiet rundkreds udenfor
Drenge Akademi to drenge ved computer
Esbjerg Akademi udendørs to drenge


Senest opdateret 09.10.2020 08:57 af JER

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden