Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenCosmosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenAlf Petersens atelierFotoværkstedet, HavnenGAME StreetMekkaYogaHusetUngdomsskolen EsbjergBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseFlex10 - 10. klasseMålgruppeRetur til Flex10StudiemiljøRetur til Flex10UddannelsesvejledningOptagelseRetur til Flex10KontaktRetur til Flex10P-KlassenMålgruppeRetur til P-klassenStudiemiljøRetur til P-klassenUddannelsesvejledningOptagelseRetur til P-klassenKontaktRetur til P-klassenStudie 10Skoleåret 2020/2021Retur til Studie 10StudiemiljøFag og timetalBrug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksMålRetur til Studie 10UddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikInformationsdageRetur til Studie 10OptagelseRetur til Studie 10KontaktRetur til Studie 10Profilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeRetur til De Små HoldStudiemiljøRetur til De Små HoldOptagelseRetur til De Små HoldKontaktRetur til De Små HoldFlex 10NovrupskolenMålgruppeRetur til NovrupskolenStudiemiljøRetur til NovrupskolenOptagelseRetur til NovrupskolenKontaktRetur til NovrupskolenUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekterCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringwebmasterKontaktLedelsenLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artiklerGrejbankenDen Åbne Skole

Esbjerg Akademiet 2020

12 dages gratis ophold på Esbjerg Akademiet 2020!

Går du i 7. klasse og trænger du til et boost i dansk og matematik? Har du lyst til at få en oplevelse for livet?
Esbjerg Akademiet 2020
12 dages gratis ophold på Esbjerg Akademiet 2020! Går du i 7. klasse og trænger du til et boost i dansk og matematik? Har du lyst til at få en oplevelse for livet?
Info
#2.490
Ons. 17:00-20:00
Startdato
11.11.2020
Slutdato
16.06.2021
Undervisningsgange
6 gange
Aldersgruppe
7. kl.-7. kl.
Maks. elever
34
Tilmelding fra
30.10.2019
Tilmelding til
31.01.2020
Venteliste til
31.01.2020
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Nikolaj Spangsberg Derbyshire
- Keld Anton Nielsen
- Anette Rosendahl Thyssen
- Simon Wittrup Struck Christensen
- Alisan Ciftci
- Helle Andersen
- Jonatan Hollesen Petersen
- Gro Mertner Vind
- Jacob Ladefoged
- Hanne Marianne Hansen Øhle Skelmose
- Line Malene Skovfred Lüthje
Placering

Esbjerg Ungdomsskole
placeholder placeholder
Grønlandsparken 300
6715 Esbjerg N
2 smilende drenge - Esbjerg Akademi

Har du lyst til at få en oplevelse for livet?

Så er Esbjerg Akademiet helt sikkert noget for dig! Her får du nemlig chancen for at blive bedre til dansk og matematik, samtidig med at du møder en masse andre unge. Vi tør godt love dig, at du får ny viden, nye venner og oplevelser for livet på Esbjerg Akademiet!

 

Esbjerg Akademiet er et 12 dages læringsforløb, hvor der sættes turbo på skrivning, læsning og matematik. Men Akademiet er meget mere end en almindelig skole. Der er nemlig også fokus på at udvikle sig personligt og socialt – alt efter hvad du har lyst til at arbejde med.

 

Esbjerg Akademiet foregår på Sønderho Feriekoloni på Fanø, hvor du vil bo i 12 dage sammen med 33 andre drenge og piger fra 7. klasse i Esbjerg Kommune.

 

Esbjerg Akademi to drenge der leger

Vigtige datoer

16. januar 2020: Informationsmøde for elever og forældre om Esbjerg Akademiet på Esbjerg Hovedbibliotek.

Tilmelding her for drenge: https://esbu.dk/?open=2605

Tilmelding har for piger: https://esbu.dk/?open=2604

 

31. januar 2020: Tilmeldingsfrist for at komme med på Esbjerg Akademiet

 

26. februar 2020: Obligatorisk forældremøde

 

5. marts – 6. marts 2020: Obligatorisk IntroCamp for eleverne på Fanø

23. marts – 3. april 2020: Esbjerg Akademi på Fanø

2. april 2020: Forældreworkshop

 

Når Esbjerg Akademiet på Fanø slutter den 3. april er forløbet ikke slut endnu. Herefter starter der nemlig et efterforløb op, hvor elevernes nye læring fra Akademiet skal fastholdes og udvikles, så de kan nå deres mål og drømme.

 

Forløb tilpasset dig

På Esbjerg Akademiet bliver undervisningen i skrivning, læsning og matematik skræddersyet til dig, så læring og krav hele tiden tilpasses dig.

 

Du lærer samtidig dig selv og dine styrker bedre at kende, så du får et bedre selvværd og bliver klogere på, hvordan du når dine mål.

 

Du får frihed til at lære i dit eget tempo og på dine egne præmisser. Man slipper for at sidde stille og kigge på en tavle hele tiden.

 

Undervisningen er planlagt efter din måde at lære på, og vi lover, at der også er masser af muligheder for fysisk aktivitet, og at vi bruger moderne undervisningsmetoder, som vil få undervisningen til at føles på en helt anden måde end den, du er vant til.

 

Esbjerg Akademiet er blevet til i et samarbejde med LøkkeFonden, og det er støttet af Lauritzen Fonden.

Esbjerg Akademi rundkreds

Fokus på gode vaner

Esbjerg Akademiet indeholder intensive læringsforløb i skrivning, læsning og matematik. Forløbet er bygget op med faste strukturer omkring undervisning, aktiviteter, spisning osv.

 

Du vil igennem Akademiet få større forståelse af dit energiniveau, god kropsbevidsthed, søvn, kost osv. – i det hele taget gode vaner som du kan fortsætte med at følge i din dagligdag, efter campen er afsluttet.

 

En typisk dag på Esbjerg Akademiet kan se sådan ud:

  • Undervisning, hvor du arbejder med dine egne mål
  • Leg, spil og sport, som styrker evnen til at lære
  • Aktiviteter som udvikler de syv karaktertræk
  • Faste rutiner ved måltider og sengetid
  • Tid til at være sammen med de nye venner

Vil du vide mere?

For yderligere oplysninger, kontakt:

 

Kim Kristensen 

kimkr@esbjergkommune.dk

tlf: 2399 5666

 

 Senest opdateret 17.06.2021 16:41 af JER

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden