Musik & Drama
....HUSK - undervisningen på holdene i Ungdomsskolen er som udgangspunkt gratis. Hvis der er betaling på et hold, er det tydeligt markeret på holdet....
 
SFEA pressefoto1
ALL STARS 2020 - Ungdomsskolen, Esbjerg
All Stars er for dig der bare elsker at synge, gerne vil fortsætte fra Stjerne for en aften forløbet og møde vennerne derfra, og dig der bare gerne vil dyrke sang, kor og musik. Vi arbejder med sangteknik, kor, rytmik og hørelære. Vi synger flerstemmige versioner af sange fra bla. Bruno Mars, Michael Jackson og Stevie Wonder, og du får også lov til at lære, hvordan man laver sine egne korstemmer. Kennet Lauridsen og Silje Holtan fører dig både gennem sang, musik og fællesskab.
bandworkshop 6 esbu
BAND WORKSHOP 6 - Ungdomsskolen, Esbjerg
Efterårets første Band Workshop står i Jam & Koncertens tegn. Band Workshop Nr.6 er nemlig både en øver i musiklokalet på Ungdomsskolen, men også en fælles udflugt til jam på Konfus, Tobakken. Her skal vi møde andre musikinteresserede unge og spille med hinanden på kryds og tværs, ligesom vi gør til Åben Scene på Musikstarter Campen. Vi skal selvfølgelig også gense en masse venner fra Musikstarter. Vi mødes på Ungdomsskolen og kører derfra sammen til Konfus i skolens bandbusser.
pexels-photo-1688259
Brugsklaver for begyndere - Seminariehuset, Ribe
I ”Brugsklaver for begyndere” lærer du at spille instrumentalmusik ud fra sangbøger.
artist-black-and-white-chord-1288489
Brugsklaver for begyndere - Ungdomsskolen, Esbjerg
I ”Brugsklaver for begyndere” lærer du at spille instrumentalmusik ud fra sangbøger.
AdobeStock_92484992 Guitar1
Guitar for alle - Seminariehuset, Ribe
I guitar for begyndere lærer du at spille guitar ud fra noder og akkorder. Du må gerne have din egen guitar med, eller du må bruge Ungdomsskolens guitarer.
32492054_583480272029523_3190946442189471744_n
Guitar for alle - Ungdomsskolen, Esbjerg
På "Guitar for alle" vil du lære at spille akkorder og melodier. Du får mulighed for at spille sammen med de andre på holdet. Hvis du synger, kan du lære at akkompagnere dig selv.
pexels-photo-1246437
Klassisk klaver for begyndere - Ungdomsskolen, Esbjerg
I ”Klassisk klaver for begyndere” lærer du at spille simple klaverstykker ud fra noder.
Music In The Making
Music In The Making - Ungdomsskolen, Esbjerg
Drømmer du om at lave din egen musik? På dette hold laver vi musik helt fra bunden, og producerer og indspiller det i Ungdomsskolens lydstudie. Du får en masse værktøjer til at arbejde med både tekst, musik og produktion. Du er velkommen uanset om du allerede kan spille et instrument, synger, skriver digte og tekster, rapper eller bare har lyst til at kaste dig ud i at skabe musik sammen med andre unge. Du kan høre en af sidste års sange på Ungdomsskolens Youtube og facebook-side.
SFEA pressefoto2
Stjerne for en aften - Ungdomsskolen, Esbjerg
Vil du være "Stjerne for en aften"? Sammen med lærerne Silje, Kennet og Rikke træner du både stemme, performance og finpudser din teknik. Holdet er mere end bare musik; det er fællesskab, venskab, personlig udvikling, disciplin, grænseflyttende - og fuld af sjov og nærvær.  Hvert år slutter holdet af med en livekoncert på den store scene på Tobakken, som danner rammen om finalen.
pexels-photo-713149
Teater/drama - Ungdomsskolen, Esbjerg
Kan du lide at spille teater - så er muligheden her.


Senest opdateret 22.10.2019 09:20 af SH

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden