Musik & Drama

....HUSK - undervisningen på holdene i Ungdomsskolen er som udgangspunkt gratis. Hvis der er betaling på et hold, er det tydeligt markeret på holdet....
 

Music In The Making - Ungdomsskolen, Esbjerg
Drømmer du om at lave din egen musik? På dette hold laver vi musik helt fra bunden, og producerer og indspiller det i Ungdomsskolens lydstudie. Du får en masse værktøjer til at arbejde med både tekst, musik og produktion. Du er velkommen uanset om du allerede kan spille et instrument, synger, skriver digte og tekster, rapper eller bare har lyst til at kaste dig ud i at skabe musik sammen med andre unge. Du kan høre en af sidste års sange på Ungdomsskolens Youtube og facebook-side.
Samspil & jam - Ribe
Er du vild med musik? Har du lyst til at spille med andre friske, unge fra Ribe? Gustav Purreskov udbyder "Samspil & Jam" i Ungdomsskolens musiklokale i Seminariehuset.
Stjerne for en aften 2020 - online koncert
Sammen med lærerne Silje, Kennet og Rikke mødes eleverne fra Stjerne for en aften holdet digitalt og holder sangen og fællesskabet levende. Du behøver ikke gå glip af fællesskab, venskab, personlig udvikling, disciplin, grænseflyttende - og sjov og nærvær. du kan møde alle stjerne vennerne lige her. Online koncerten afløser livekoncerten på den store scene på Tobakken, som danner rammen om finalen.


Senest opdateret 11.03.2020 14:16 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden