....HUSK - undervisningen på holdene i Ungdomsskolen er som udgangspunkt gratis. Hvis der er betaling på et hold, er det tydeligt markeret på holdet....
Unge kokke & Konditorhold
Asiatisk mad - 15.01.26 - Ungdomsskolen, Esbjerg
Har du lyst til at smage på det asiatiske køkken og lege med nye spændende råvarer og ingredienser?
Så kom og vær med til at lave to asiatiske retter der vil inspirere dine øjne og smagsløg.
Tidsrum
To. 17:00-20:00
Start
15.01.2026
Slut
15.01.2026
Uv. gange
1
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Kun åbent for venteliste
Bagning med Bedste - Ansgarskolen, Ribe
Inviter din ”bedste voksen” med til 3 timers bagning.
Der vil være mulighed for at bage en variation af opskrifter, som underviseren har forberedt.
Du og din bedste vælger dét, I allerhelst vil bage.
Tidsrum
Lø. 10:00-14:00
Start
17.01.2026
Slut
17.01.2026
Uv. gange
1
U.V.-sted
Ansgarskolen
Åbent for tilmelding
Bagning med Bedste - Ungdomsskolen, Esbjerg
Tag din Bedste med i køkkenet og kreer lækkert bagværk.
I skal arbejde med traditionelt bagværk med et moderne twist og lade jer inspirere af hinanden.
Tidsrum
To. 17:00-20:00
Start
12.03.2026
Slut
12.03.2026
Uv. gange
1
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Åbent for tilmelding
Dumplings - Ansgarskolen, Ribe
Dumplings er en fælles betegnelse for kogte eller stegte små dejpakker, som fyldes med kød og grøntsager.
Er du også vild med dürum, pita eller bare mad med kebab?
Så er holdet her noget for dig.
Tidsrum
To. 17:00-20:00
Start
26.02.2026
Slut
26.02.2026
Uv. gange
1
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Åbent for tilmelding
Flødebollekursus - Ansgarskolen, Ribe
Flødebollekurset er til dig, der elsker flødeboller!
Du lærer selvfølgelig alt du skal vide for at lave den perfekte flødebolle.
Tidsrum
Lø. 09:00-14:30
Start
22.11.2025
Slut
22.11.2025
Uv. gange
1
U.V.-sted
Ansgarskolen
Lukket for tilmelding
Fyldte chokolader - Ungdomsskolen, Esbjerg
Lær at lave superflotte fyldte chokolade til forskellige lejligheder og årstider.
Er du vild med chokolade og vil du gerne lære at lave dine egne fyldte chokolader?
Så kig med her.
Tidsrum
On. 18:00-21:00
Start
19.11.2025
Slut
25.03.2026
Uv. gange
16
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Åbent for tilmelding
Julebagedag - 06.12.25 - Ansgarskolen, Ribe
Kom og hyg og bag og kom i julehumør sammen med andre glade, julestemte unge.
Vi byder julen velkommen, mens vi hører julemusik, spiser risengrød og æbleskiver - hjemmelavet naturligvis.
Tidsrum
Lø. 11:00-15:00
Start
06.12.2025
Slut
06.12.2025
Uv. gange
1
U.V.-sted
Ansgarskolen
Åbent for tilmelding
Kager, desserter og bagværk - Ansgarskolen, Ribe
Elsker du at bage lækre kager og desserter?
Eller er du helt grøn, men har lyst til at komme og eksperimentere, så er dette holdet for dig.
Tidsrum
Ti. 16:00-19:00
Start
23.09.2025
Slut
03.02.2026
Uv. gange
18
U.V.-sted
Ansgarskolen
Åbent for tilmelding
Lav din egen sushi - 11.12.25 - Ungdomsskolen, Esbjerg
Velkommen til ”Lav din egen sushi”.
Her på holdet skal vi arbejde med teknikker og råvarer omkring den traditionelle Japanske sushi.
Tidsrum
To. 17:00-19:30
Start
11.12.2025
Slut
11.12.2025
Uv. gange
1
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Ikke flere pladser
Lav din egen sushi - 27.11.25 - Ungdomsskolen, Esbjerg
Velkommen til ”Lav din egen sushi”.
Her på holdet skal vi arbejde med teknikker og råvarer omkring den traditionelle Japanske sushi.
Tidsrum
To. 17:00-19:30
Start
27.11.2025
Slut
27.11.2025
Uv. gange
1
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Kun åbent for venteliste
Lav din egen sushi - Ansgarskolen, Ribe
Her på holdet skal vi arbejde med teknikker og råvarer omkring den traditionelle japanske sushi.
Tidsrum
Ma. 16:00-20:00
Start
02.03.2026
Slut
02.03.2026
Uv. gange
1
U.V.-sted
Ansgarskolen
Åbent for tilmelding
Sushi for de øvede - 29.01.26 - Ungdomsskolen, Esbjerg
Har du været på ”Lav din egen sushi” eller er du bare interesseret i at lære om sushi teknikker og råvarer, så kom og vær med.
Tidsrum
To. 17:00-20:00
Start
29.01.2026
Slut
29.01.2026
Uv. gange
1
U.V.-sted
Esbjerg Ungdomsskole
Åbent for tilmelding
Unge kokke - Bakkeskolen, Esbjerg
Er du blevet mere nysgerrig på at lave mad?
Måske har du også en favorit ret, du gerne vil kunne tilberede.
Vi laver mad fra hele verden, og du lærer basale teknikker fra bunden, så du altid kan svinge kokkekniven i dit eget køkken.