FritidsundervisningFind HoldFind hold i BrammingBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold i EsbjergBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold i RibeBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold på kategoriBogormenIT og medierKnallertkørekortKreativMusik og dramaSport og ActionRejserVærkstedFind hold på UgedagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndagKnallertkørekortFind hold på skole / stedAuraskolenBohrskolenComosskolenUngdomshuset BrammingUrbanskolenVadehavsskolenSignaturskolenSeminariehuset RibeKonfus EsbjergGrønningen 3 BrammingFortunaskolenNovrupskolenAlf Petersens atelierFotoværkstedet, HavnenGAME StreetMekkaYogaHusetUngdomsskolen EsbjergPraktisk InfoAfmelding af holdBrochure downloadFAQ: spørgsmål og svarFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenBlanketterLærerIntraKalenderInfo for undervisere 17/18ForsikringerElev infoLedige stillingerKontaktLedelseAdministrationServicemedarbejderOm osBestyrelsenVedtægterInternationale projekter2007 - Cheboksary2008 - European Week2009 - Out of the boxTjernobyl august 2010Ledige stillingerLov om UngdomsskolerVision 2016VærdierUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerOrganisationsdiagram10. KlasseEUD 10Flex10 - 10. klasseMålgruppeoversigtP-KlassenMålgruppeoversigtStudie 10Skoleåret 2017SkolelivFag og timetelEUD 10Brug af ITBrobygning og praktikOSOSkolerejserLinksUddannelsesvejledningVejledningBrobygning og praktikKontaktNyhederPersonaleDagundervisningFind Klasse8. - 9. klasseHeltidsundervisning - De små holNovrupskolenPraktisk InfoUU vejledningKarakterer m.mFor personaleKontakt
 
Linjer
 
Billede linjer
For at give dig det bedst mulige tilbud på Studie 10 er undervisningen i de obligatoriske fag dansk, matematik og engelsk delt på forskellige linjer. Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige linjer: Erhvervslinjen, Science-linjen og en Faglig linje.
Herudover undervises i fællestimer, tilbudsfag (tysk og fysik/kemi) og valgfag på tværs af linjerne. Alternative uger, skolerejser m.m. afholdes ligeledes på tværs af linjerne.
Inden opstarten i 10. klasse skal du beslutte dig for, hvilken linje du ønsker at følge. Oprettelsen af linjer og valgfag på de forskellige matrikler afhænger af elevtal, elevønsker og holdstørrelser.

Erhvervslinjen

Erhvervslinjen er præget af en praksisorienteret tilgang til læring og henvender sig til dig, der godt kan lide at kunne se sammenhængen mellem teori og praksis. Erhvervslinjen samarbejder med erhvervsuddannelserne og arbejder målrettet for at styrke dine kompetencer i dansk, matematik og engelsk. 

Science-linjen

På Science-linjen er der fokus på science og innovation. Begreber som efterspørges på fremtidens arbejdsmarked. Der bliver arbejdet for, at du styrker dine kompetencer inden for disse områder og i de obligatoriske fag. Der bliver samarbejdet med et bredt spekter af forskelligartede ungdomsuddannelser. Vi opfordrer til, at du vælger tilbudsfaget fysik/kemi, hvis du ønsker at være på science-linjen. 

Faglig linje

På faglig linje arbejdes der bogligt og målrettet med at styrke din faglighed og dine arbejdsrutiner. Faglig linje er for dig, der ønsker et højt fagligt niveau og overvejer en gymnasial uddannelse. Der samarbejdes med de gymnasiale ungdomsuddannelser. Vi opfordrer til, at du vælger tilbudsfaget tysk, hvis du ønsker at være på faglig linje.

EUD 10

Udover ovenstående linjer, er EUD 10 et nyt tiltag fra skoleåret 2015/2016. Det er et målrettet tilbud til de elever, der ikke opfylder adgangskravene til en erhvervsuddannelse eller er usikre på, om en erhvervsuddannelse er det er det rette valg. Læs mere om EUD 10 her.


Senest opdateret 19.06.2015 13:11 af TK