Gå til sideindhold
ForsideFritidFind HoldFind hold på UgedagKnallertkørekortFind hold på skole / stedBrochure downloadAfmelding af holdFAQ: spørgsmål og svarElev infoForsikringerKontaktLedelseAdministrationPedellerInformation om Ungdomsskolen10. KlasseEUD 10MålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktFlex10 - 10. klasseMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktP-KlassenMålgruppeStudiemiljøUddannelsesvejledningOptagelseKontaktStudie 10Skoleåret 2020/2021StudiemiljøUddannelsesvejledningInformationsdageOptagelseKontaktProfilklasser - ordblinde eleverKarakterCOOP CrewUddannelsesvejledningEUD 10Flex10 - 10. klasseP-klassenStudie 10DagundervisningDe Små HoldMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktFlex 10NovrupskolenMålgruppeStudiemiljøOptagelseKontaktUdvidet ModtagerklasseKaraktererProjekter og samarbejdeCOOP CREWEsbjerg AkademietEsbjerg BrandkadetterGrejbankenÅben SkoleFriluftsaktiviteterKlar til prøveMILIFEPræstations og eksamensangstTeenagecoachingSejladsPassageransvarsforsikringSikkerhedsinstruks8-timers førstehjælpskursusEndags-sikkerhedskususBeskyttede farvandeUdlån af kanoerBekendtgørelserMinimumskrav til sikkerhedsiOm osBestyrelsenSkolebestyrelsesreferaterVedtægterHenrietteFor personaleLærer loginAnsat i UngdomsskolenInfo for undervisere 20/21SamtykkeerklæringKontaktLedelsenLedige stillingerLov om UngdomsskolerOrganisationsdiagramTilgængelighed på UngdomsskolenUddannelsesvejledningUngdomsskolens historieUngdomsskolens politikkerVision 2021VærdierPresse - artikler

Camp Skovly – Sommer camp 2020 - GRATIS

 

Esbjerg Ungdomsskole arrangerer en sommer camp med fokus på glæde, trivsel, velvære, oplevelser og venskaber.

Efter de mange uger i isolation er vi på Ungdomsskolen opmærksomme på, at nedlukningen af vores samfund har været svær for børn og unge. For flere, både børn og voksne, har det været en svær tid at være i, fordi vi har været overladt meget til os selv, og ensomheden har været tung at bære.

 

Dette gælder i særlig grad for de udsatte børn og unge, som har været isolerede, eller som har oplevet tiltagende konflikter i hjemmet.

 

En stor gruppe børn og unge står uden planer for sommerferien og med risiko for ensomhed eller for at ende i negative fællesskaber.

 

Esbjerg Ungdomsskole ønsker at skabe rammerne for, at alle børn og unge kan opleve et sted, hvor de hører til.

 

Hvad:
En Camp med 3 overnatninger for Børn og Unge, der vil have nytte af at opleve et fællesskab med fokus på at dele gode oplevelser, og styrke sit selvværd og sin følelsesmæssige intelligens.

 

Hvornår:

Camp 1: 29. juni - 2. juli 2020

 

Pris:

GRATIS

 

Tilmelding:

Kontakt for yderligere information

 

Campansvarlig:

Anette Thyssen  - 3043 5366 

anrt@esbjergkommune.dk

 

Målgruppe:
Campen henvender sig til børn på 14-16 år, der kan styrkes i at mærke sit værd, gennem sjove og lærerige oplevelser, hvor de unge mennesker vil få et indblik i sine egne muligheder, og sine muligheder for at indgå i et fællesskab.

Formål: Formålet med Campen er, at børnene skal have en sommerferieoplevelse hvor de oplever glæde, velære, fællesskab, lærer sig selv bedre at kende og styrker deres følelsesmæssige intelligens.

 

Hvor:

Sydøst for Ribe ligger et skønt sted med plads til leg, bevægelse, følelser og oplevelser, som hedder Skovly: http://www.skovly.net/

 

Pladser:

Der er plads til 12 elever på campen.

Der vil være 2 gennemgående voksne.

 

Ungdomsskolen udbyder også en camp 2 (12-14 år) i uge 32, men der er ikke flere ledige pladser.

 

 
 


Senest opdateret 23.06.2020 14:09 af HESP

Link til Feliks fra Apricore - Leverandør af hjemmesiden