Rejser & Ture
....HUSK - undervisningen på holdene i Ungdomsskolen er som udgangspunkt gratis. Hvis der er betaling på et hold, er det tydeligt markeret på holdet....
 
Boksning handsker
Boksetur til København 2020
Turen er forbeholdt de elever, der deltager på bokseholdene i Esbjerg, Bramming og Ribe. Dato for turen følger efter opstart. Det koster 550,00 kr at deltage i turen. Beløbet dækker kost og logi. Information udleveres til de tilmeldte elever.
paris
Påsketur til Paris - Ungdomsskolen, Esbjerg
En lære- og oplevelsesrig forårstur til Byernes By d. 3. april - 8. april. Pris kr. 2.600,- inkl. transport, logi, morgenmad og entreer.
ski
Skitur til Østrig - Ungdomsskolen, Esbjerg
Tag med på Esbjerg Ungdomsskoles skitur til Østrig i vinterferien (uge 7). Vi skal bo på ungdomshotel JUFA i Steinbach/Wipptal. Afrejse lørdag den 08-02-2020. Hjemkomst fredag den 14-02-2020. Udenlandsrejser er fra 8. årgang og op.
london
Sprogskole - London 2020
Sammen med Ungdomsskolen, og en gruppe af danske unge, kan du rejse til storslåede London og få én på opleveren! Du vil gå i en engelsk sprogskole, hvor du vil modtage engelskundervisning, og så vil der selvfølgelig være masser af tid til at være kulturel og opleve byens historie og attraktioner som fx Picadelly Circus, Speaker’s Corner og Hyde Park.
aros
Tur til Aros i Århus fra Esbjerg
Denne lørdag tager vi med Ungdomsskolens busser på besøg på ARoS i Århus. Vi spiser på Streetfood. Vi slutter af med en tur i gaderne, hvor du har mulighed for at shoppe. Husk lommepenge.


Senest opdateret 03.09.2019 10:32 af SH