Rejser & Ture
 

Dark Skies Tour 2019
Her får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det bliver en weekend med mulighed for fantastiske naturoplevelser, hygge, fællesskab og god mad over bål
Påsketur til Paris - Ungdomsskolen, Esbjerg
En lære- og oplevelsesrig forårstur til Byernes By d. 3. april - 8. april. Pris kr. 2.600,- inkl. transport, logi, morgenmad og entreer.
Skitur til Østrig - Ungdomsskolen, Esbjerg
Tag med på Esbjerg Ungdomsskoles skitur til Østrig i vinterferien (uge 7). Vi skal bo på ungdomshotel JUFA i Steinbach/Wipptal. Afrejse lørdag den 08-02-2020. Hjemkomst fredag den 14-02-2020. Udenlandsrejser er fra 8. årgang og op.

Sprogskole - London 2020
Sammen med Ungdomsskolen, og en gruppe af danske unge, kan du rejse til storslåede London og få én på opleveren! Du vil gå i en engelsk sprogskole, hvor du vil modtage engelskundervisning, og så vil der selvfølgelig være masser af tid til at være kulturel og opleve byens historie og attraktioner som fx Picadelly Circus, Speaker’s Corner og Hyde Park.
Tur til Aros i Århus fra Esbjerg
Denne lørdag tager vi med Ungdomsskolens busser på besøg på ARoS i Århus. Vi spiser på Streetfood. Vi slutter af med en tur i gaderne, hvor du har mulighed for at shoppe. Husk lommepenge.


Senest opdateret 10.07.2019 08:41 af SH